Usluge

Vaš lični stilista će ići u kupovinu umesto vas! Sve što je odabrao spakovaćemo u GŠ kutiju iznenadjenja i poslati na vašu kućnu adresu. Garderobu plaćate pouzećem, a ako vam nešto ne bude odgovaralo – možete zameniti ili vratiti, o našem trošku.

U okviru ove usluge plaćate vrednost garderobe koja vam stigne na kućnu adresu i uslugu stiliste 3.500,00RSD  Poštarina je o našem trošku.Da li vam se čini da se vaša figura promenila? Da li osećate da je vaš stil izgubio smisao? Da li zapravo stvarno razumete kakva garderoba vama odgovara?
Usluga Konsultacije Gradskog Šifonjera ima kao cilj da odgovori na sva vaša pitanja i pomogne vam u donošenju pametnih izbora i odluka vezane za vaše izgled.

Cena ove usluge je 2.500,00RSD
 Da li vam je poznat izraz – „Nemam šta da obučem!“, a garderober vam je prepun. Gradski Šifonjer ima rešenje. Naš stilista može da vam pomogne da imate garderober iz snova. Doćićemo kod vas kući, sortirati već postojeću garderobu i pomoći vam da se snadjete u toj konfuziji. Toliki neiskorišćeni potencijal leži u vašem garderoberu. Gradski Šifonjer će organizovati i definisati vaš stil tako što će u dogovoru sa vama eliminisati nepotrebne, a dodati nove elemente, koji će potpuno osvežiti i upotpuniti vaš izgled.

Cena ove usluge je 7.000,00RSD
Za zakazivanje i dodatne informacije o ovoj usluzi pozovite 069 237 0600Ne volite šoping? Nemate dovoljno vremena? Jednostavno ne znate šta i gde kupiti. Gradski Šifonjer može da vam pomogne. Vodimo vas u shopping sa vašim ličnim stilistom! Za najbolji rezultat, usluga personal shopper-a ide rame uz rame sa uslugom terapije garderobera. Medjutim, svakako da ćete ovu uslugu moći da koristite i za bilo kakvu posebnu priliku. Želimo da budete deo iskustva kupovine i naučite po koji trik od vašeg ličnog stiliste.

Cena ove usluge je 8.000,00RSD za prvi sat, a svaki dodatni sat naplaćuje se 2.500,00RSD
Za zakazivanje i dodatne informacije o ovoj usluzi pozovite 069 237 0600Ova usluga ima za cilj da liši stresa svaku mladu i omogući joj savršen izgled. Pored gomile obaveza koje venčanja donose, najmanje što možemo da uradimo za Vas je da Vam pomognemo da pronadjete savršenu venčanicu, šminku i frizuru, kako biste zablistali na najbitnijem danu vašeg zivota. Čekamo Vas u studiju Gradskog Šifonjera!

Cena ove usluge je 8.000,00RSD
Za zakazivanje i dodatne informacije o ovoj usluzi pozovite 069 237 0600Jedinstveni kutak smo osmislili za sve Vas koji želite da se osećate posebno i da ponesete unikatan komad garderobe koji je uz našu pomoć, skrojen samo za Vas.

Cena ove usluge je 5.000,00RSD
Za zakazivanje i dodatne informacije o ovoj usluzi pozovite 069 237 0600Obući se za maturu nikada nije bilo jednostavnije. Dragi maturanti, napokon možete da odahnete i prepustite nama ne tako zanemariv zadatak. Tu smo da poslušamo sve vaše želje i predloge i na osnovu toga predložim dobitnu kombinaciju maturskog izgleda. Neka Vaša pojava te večeri bude jedinstvena, a ono što zasigurno obećavamo je da nikoga nećemo ostaviti ravnodušnim.

Cena ove usluge je 3.000,00RSD
Za zakazivanje i dodatne informacije o ovoj usluzi pozovite 069 237 0600