ŠTA JE GRADSKI ŠIFONJER I KAKO RADI?
(ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Generalne informacije

Šta je Gradski Šifonjer?

Gradski Šifonjer je onlajn usluga stilizovanja koja isporučuje personalizovano iskustvo kupovine. Popunite naš Upit o stilu i lični stilista će ručno izabrati komade garderobe i aksesoara koji odgovaraju vašem ukusu, potrebama i budžetu – i poslati ih direktno na vaša vrata. Svaka kutija sadrži artikle koje možete probati u toplini svog doma. Možete zadržati sve što vam se dopada, a vratiti nam ono što ne želite da zadržite. Poštarina je uvek besplatna!

Kako radi?

1. Popuni kviz o stilu

Prvo ćete morati da popunite kviz o vašem stilu. Ove informacije će pomoći našim stilistima da razumeju veličine i stilove koje biraju za vas. Popunjavanje kviza traje oko 10 minuta.

2. Rok isporuke 7 radnih dana.

Od momenta kada poručite i izvšite uplatu - kutija Gradskog Šifonjera će vam stići na kućnu adresu u roku od 7 radnih dana.

3. Probajte sve artikle u toplini svog doma

Probajte sve što vam je poslato u kutiji Gradskog Sifonjera. Osim toga što ste dobili potpuno nove artikle koje čine potpun autfit, primetićete da su to komadi koje ćete moći da kombinujete sa već postojećim komadima iz vašeg garderobera. A to i jeste jedna od najvećih pogodnosti kupovine na ovaj način, odnosno uz pomoć ličnog stiliste.

4. Zadržite šta vam se dopada, a vratite nam ono što ne želite

Imate pravo da zadržite artikle do 72 sata nakon isporuke kako biste odlučili da li želite ili ne da ih zadržite. Popust na artikle i benefite Gradskog Šifonjera dobijate isključivo ukoliko zadržite ceo autfit. Međutim, svakako da možete vratiti artikle koje ne želite da zadržite i u tom slučaju biće vam naplaćeni samo artikli koje ste zadržali po punoj ceni + usluga stiliste Gradskog Šifonjera od 1399rsd. Artikle koje vraćate spakujte u kovertu koju ste dobili u kutiji Gradsko Sifonjera i odlaskom u bilo koju Poštu na teritoriji Republike Srbije nam jednostavno istu možete poslati nazad. Odevni predmeti koje budete vratili će zatim biti pregledani i nakon što je ustanovljeno da nisu nošeni i/ili oštećeni – novac za iste artikle će vam biti vraćen. Poštarina u oba pravca je uvek besplatna i ona je deo benefita koji naši korisnici imaju zbog korišćenja naše usluge.

Koja je razlika izmedju kupovine preko Gradskog Šifonjera i onlajn prodavnica ili lokalnih butika?

Svedoci smo vremena u kom nam brendovi gotovo svakodnevno diktiraju modne pravce i trendove koje treba da pratimo. Gradski Sifonjer ne prodaje trendove, vec postuje i vodi se iskljucivo vasim licnim stilom! Vrlo često idemo u kupovinu i u većini slučajeva gomilamo „krpice“ po garderoberima koje na kraju vrlo retko i nosimo. Ono što je drugačije u Gradskom Šifonjeru je upravo to što ćete dopustiti profesionalnom stilisti da kupuje umesto vas. Komadi koji su odabrani od strane vašeg ličnog stiliste su zapravo komadi koji su vam potrebni i koji će se savršeno uklopiti u vaš budžet i životni stil. Velika pogodnost Gradskog Šifonjera u Srbiji je takođe nedostatak brendova i radnji u većini gradova. Ovim smo omogućili stanovnicima cele zemlje pristup brendovima koji su im do sada bili nedostižni ili dostižni uz odlaske na ekskurzije do Beograda ili većih okolnih gradova koji se mogu pohvaliti postojanjem tih brendova. U Gradskom Šifonjeru kabina butika je upravo vaš dom! Savetujemo sve naše korisnike da isprobaju sve artikle koje im šaljemo ispred svog ogledala i obrate pažnju na to kako se ti artikli uklapaju u njihov šifonjer Poštarina je uvek besplatna!

Koliko artikala ću dobiti u isporuci?

Svaka isporuka bilo da je Aksesoar box ili Autfit box sadrži 5 artikala.

Koliko koštaju ti artikli?

Aksesoar-Box paket je 2.990 dinara (5 artikala), u njemu možete očekivati artikle sa cenom od 700 - 1.500

Prvi Autfit-Box budžet paket je 6.990 dinara (Odevna kombinacija od 5 artikala), u njemu možete očekivati odevne artikle sa cenom od 1.500 – 3.500 dinara i aksesoare od 700 - 1.500

Drugi Autfit-Box budžet paket je 14.990 dinara (Odevna kombinacija od 5 artikala), u njemu možete očekivati odevne artikle sa cenom od 4000 – 10.000 dinara i aksesoare od 1.500 - 2.500

Treći Autfit-Box budžet paket je 24.990 dinara (Odevna kombinacija od 5 artikala), u njemu možete očekivati odevne artikle sa cenom od 8.500 – 18.000 dinara i aksesoare od 2.500 - 5.000

Ukoliko zadržite celu kutiju ostvarujete sniženja od 15% do 50% na artikle. Osim tog benefita besplatna poštarina i savet ličnog stiliste su vam uvek zagarantovani !

Stajling

Kakve artikle mogu da očekujem u Kutiji Gradskog Šifonjera?

Gradski Šifonjer ima sklopljenu saradnju sa mnogobrojnim internacionalnim i domaćim brendovima, kao i malim brendovima u razvoju, koji se potpuno razlikuju i koji su namenjeni raznim grupama – i upravo je to ono što nam omogućava da ispoštujemo stil i ukus svakog od naših korisnika.

Koji su brendovi na raspolaganju?

Od velikih internacionalnih brendova, do domaćih modnih kući kao što su Nicolas i Balašević, pa sve do domaćih kreatora i manjih brendova u razvoju kao što su Unikat B ili Madlena. On što čini još zanimljivijim iskustvo kupovine u Gradskom Šifonjeru je upravo to što ćete otkriti i mnoge novine i nade iz sveta mode koje do sada niste poznavali ili pak vidjali neke javne ličnosti u kreacijama tih brendova na tv-u ili magazinima.

Koje generacije sve stilizuje Gradski Šifonjer?

Gradski Šifonjer oblači sve uzraste, osim dece, za sada

Bilo da ste tinejdžer, učenik ili student, zaposleni, ili već u penziji – to nas ne ograničava da u spektru naše ponude možemo i da ponudimo stajling i vama!

Koje veličine sve imate?

Što se ženske garderobe tiče veličine sa kojima raspolažemo su od XS pa sve do 4XL. Muške veličine nam se kreću od S do XXL.

Mogu li da odaberem neki poseban artikal ili brend koji mi se svidja?

Naravno! Na kraju upita, poslednje pitanje koje glasi „ostavite dodatnu notu za vašeg stilistu“ je mesto gde nam možete preneti sve vaše posebne zahteve ili želje.

Plaćanje i refundacija

Kako mogu da platim kutiju Gradskog Šifonjera?

Karticom, ukoliko plaćate na ovaj način puna cena kutije koju ste odabrali pretvoriće se u rezervisana sredstva. Imate rok od 72h da se opredelite za to da li ćete artikle zadržati ili ne. Ukoliko zadržite sve artikle sredstva će vam sva biti naplaćena preko kartice, a ukoliko ne naš administrator će vam preostala sredstva od artikala koje ste vratili odblokirati.

Nalogom za uplatu, ukoliko ste se opredelili za ovaj način plaćanja znači da ste ukupnu cenu kutije koju ste odabrali platili odmah putem naloga za uplatu. Ako budete želeli da neki artikal vratite i refundirate novac, on će vam biti poslat na račun koji sami odaberete.

Povraćaj robe

Kako funkcioniše vraćanje robe?

Poštarina za vraćanje robe je takodje uvek besplatna. U kutiji Gradskog Šifonjera dobićete i povratnu kovertu za artikle koje ne želite da zadržite. Spakujte sve što ne želite da zadržite i ostavite u najbližoj pošti.

Koliko vremena imam da se odlučim da li želim ili ne da zadržim artikle?

Imate 72 sata, odnosno 3 dana, da se opredelite želite li da zadržite sve artikle ili da ih sve ili neke vratite. Kada prodju 3 dana, a da nam artikle niste vratili, smatraćemo da ste zadovoljni našom pošiljkom u potpunosti.

Da li mogu da zadržim artikle više od 3 dana?

Nažalost, zbog sporazuma koji Gradski Šifonjer ima sa svim svojim partnerima nije moguće zadržavanje artikala više od 3 dana.

Poklon vaučer

Kako mogu da poručim poklon vaučer i kako funkcioniše njegova dostava?

Odlaskom na Poklon box ostavićete podatke svog prijatelja ili voljene osobe koju želite da iznenadite uz ličnu poruku koju joj šaljete. Na ime i adresu osobe koja prima poklon - Gradski Šifonjer će poslati pismo sa vaučer kodom (uz uputstva korišćenja) i porukom koju ste poslali. Osoba kojoj ste poklonili kutiju Gradskog Šifonjera će zatim jednostavno uslaskom na naš sajt napraviti svoju registraciju i odgovoriti na stilski kviz. Dolaskom na kraj kviza kod dela za plaćanje, izabrati Vaučer i zatim uneti jedinstveni kod-vaučer koji je dobio/la.