Dođi kod nas
i iskoristi sve naše usluge

Trend je tendencija razvoja. Biti u trendu znači napredovati, odnosno razvijati se u željenom pravcu. Kada trend poljubi estetiku, a posebno one za koje je prvi utisak, odelo ili celokupni stil veoma bitan, onda se nađemo u najšarenijem, najnaprednijem i najpromenljivijem svetu koji postoji – svetu mode. Fešn industrija je jedna od najzahtevnijih u svetu jer ona mora da se iznova rađa svakog godišnjeg doba. Za ljubitelje i poštovaoce ove industije Gradski Šifonjer je raj. Međutim, za one čiji je život uokviren manjkom vremena, tempa savremenog života, nekada je bolje suziti pregršt izbora ili imati sve na jednom mestu. Baš zbog toga Gradski Šifonjer sarađuje sa malim brojem dizajnera, koji nude ponešto za svačiji ukus.

Više vam je sve dosadilo, pa se pitate: Kako se obući za svadbu? Šta obući za razgovor za posao? Kako se obući za izlazak? Ne mozgajte previše i posetite naš atelje. Bilo da vas interesuje kupovina nesvakidasnje garderobe, iznajmljivanje haljina i odela za posebne prilike ili pak šivenje po meri – na pravom ste mestu. Nudimo vam sve opcije. Zakažite vaš termin i uz prisustvo stajling majstora sklopićete idealno rešenje za vas.

IZDAVANJE UNIKATNE GARDEROBE

Ova usluga namenjena je onima koji često izlaze ili se pojavljuju u javnosti. Konstantno ste u pokretu i na gradskim dešavanjima, a za svaku priliku treba kupiti nešto novo? Zašto kupiti ako možete iznajmiti? Gradski Šifonjer je tu da vam pomogne u svakoj prilici, da li to bio noćni izlazak ili gala veče – posetite naš atelje i pronadjite komad garderobe koji želite da ponesete!

Izdavanje unikatne garderobe
Sivenje po meri

ŠIVENJE PO MERI

Imali ste ideju! Na internetu ste naleteli na fotografiju haljine koju prosto morate da imate! Dodjite kod nas u atelje ili slanjem upita podelite sa nama vašu zamisao. Jedan od naših modnih kreatora će prihvatiti vaš zadatak i u najkraćem roku proslediti vam ponudu za izradu haljine iz vaših snova!

  • Ponudu za vaš zahtev možete dobiti slanjem upita ovde
Sivenje po meri

KOMPLETAN STAJLING U GRADSKOM ŠIFONJERU

Udji u Gradski Šifonjer i izadji kao zvezda!

Od nedavno odlučilo smo da našim klijentima omogućimo i kompletnu brigu o njihovom izgledu za specijalnu priliku. Šta to tačno podrazumeva? Bilo da se spremate za venčanje, krštenje, 18 rodjendan, maturu – možete zakazati termin kod nas gde ćete zajedno sa našim stajling majstorom, frizerom i šminkerom sobiti izgled iz snova i iz našeg ateljea izaći potpuo spremni za dogadjaj na koji idete.

  • Ponudu za vaš zahtev možete dobiti slanjem upita ovde
Kompletan stajling

Modni kreatori

Aleksandar Zabunović

Aleksandar Zabunović je izašao iz limuzine Merilin Monroe ere dovezao se pravo ispred Gradskog Šifonjera sa punim rukama ručno rađenih sprektakularnih komada koje su u najmanju ruku bajkovitog izgleda. Odnos prema detaljima, najotmenija čipka, savršeno izabrane nijanse koje potkače svaki najlepši trend, a opet ostanu evergreen su njegov trejdmark, stoga smo ponosni što je deo naše priče obzirom na to da ga dame obožavaju i traže njegov talenat u svakoj posebnoj prilici. Mi smo sigurni da je on u prošlom životu između ostalog dizajnirao haljinu i za Pepeljugu.

Jelena Luković

Jelena Luković, otmena, ženstvena i svoja, fokusirana na fuziju romantične elegancije i rasnog ženskog personalitija je svakako opcija za koju ćete se opredeliti u posebnim prilikama. Ona osvaja diskretnim, a veoma pametnim krojevima koji govore sami za sebe. Znate ono “videćeš kad probaš”? E, u našem je najdubljem uverenju da je ta floskula krenula od Jelene.

UnikatB

UnikatB, domaći fešn pionir po pitanju kontinuiranog praćenja trendova, a ono u čemu je takođe maher je spoj domaćeg fešn poredka sa onim međunarodnim. Urban, stree i sexy najbolje opisuju ovaj brend, koji svojim eklektičnim pristupom podseća na ono što je Kavali radio na početku karijere. Tigrasti bold printovi, ukombinovani sa nespojivim ispranim džinsom, duge haljine, letnji i zimski kaftani koji ističu ženstvenost na jedinstven način.... Neobavezna lepršavost i viđenje odevanja kao način životne igre je karakteristično za UnikatB koji sasvim zasluženo nosi titulu najvrednijeg brenda u našim prostorijama. Svakako za smele.

UnikatB

Dizajnerski tim GetRichQuick brusio je svoje stilsko umeće sarađujući sa najpozatijim imenima domaće i svetske modne i umetničke scene. Svaki komad njihove linije dobio je oblik u licnom iskustvu sa čime će se urbana dama lako poistovetiti. Ono što odaberete uklopiće se u ostale predmete ne samo iz gradskog već i vašeg kućnog sifonjera, a ekskluzivni modeli pristupačnih cena opravdavaju slogan ovog brenda.

Posetu Gradskom Šifonjeru možete zakazati
pozivom na 069/237-0650